KO Happyfeet

Over ons

over-ons

Kinderopvang Happy Feet biedt kinderopvang aan kinderen van 0 tot 12 jaar. Kinderopvang Happy Feet streeft ernaar dat de kinderen zich in groepsverband veilig en thuis voelen. Bij het omgaan met en het begeleiden van de kinderen is het van belang dat kinderen iets meekrijgen door hen te stimuleren in hun ontwikkeling, maar tegelijkertijd is het belangrijk dat de kinderen gewoon een prettige tijd doormaken.

Kinderopvang Happy Feet staat voor:

- Kleinschalige opvang, dus hele korte lijnen in de organisatie.

- Organisatie die zich richt op Kwaliteit.

- Pedagogische geschoolde groepsleidsters. 

- Zeer scherpe All-in uurprijs (incl. warme maaltijden)

We leren kinderen omgaan met verantwoordelijkheden.
Per kind wordt er gekeken wat hij/zij aankan en het kind krijgt dan deze verantwoordelijkheden. Te denken valt aan het helpen met het eten geven van een kleiner kind of iets mogen doen wat de anderen niet mogen.

Uitgangspunt van het werken met de kinderen bij Kinderopvang Happy Feet is dat het kind centraal staat. Dat houdt in dat er wordt gekeken waar een kind is in zijn ontwikkeling en waar de interesses van het kind liggen en daar wordt in het dagritme en met het aanbieden van activiteiten rekening mee gehouden.

Dit is van belang omdat: je met kinderen van verschillende leeftijden te maken hebt binnen een groepen omdat ieder kind uniek is.

Indien u voor Kinderopvang Happy Feet kiest, kunt u rekenen op ons
team van professionele en gediplomeerde leidsters die een sfeervolle en speelse leefomgeving voor uw kinderen creëren. Zij zullen er alles aan doen om u en uw kind zo snel mogelijk thuis te laten voelen.
Wij werken aan de hand van ons pedagogisch plan welke we jaarlijks bijstellen.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide